9 Ocak 2013 Çarşamba

Tesettür tekstil sektöründe ki gerileme sebepleri

Böyle bir soru var okurumun birinden arkadaşlar varsa tesettür giyim sektöründe gerileme gören buyursun yazsın diye açtım bu konuyu zira tesettür modelleri son zamanlarda aksine çok fazla bir ilerleme gösterdi neyin neresinde gerileme var anlamadım ben ama eğer siz anladıysanız yardımcı olursanız seviniriz.


A: Kadınlar erkeklere vücutlarının şeklini ortaya çıkarmak yok kıyafetler alçak gönüllülükle elbise bekleniyor.Gevşek ceket veya jilbaab kadının vücudu kaplar ve izleyicilerden gelen vücudunun şeklini gizler.Peçe ve gevşek bir dış giyim bir kadın korur ve onu tevazu telkin eder.

Bir 'palto', veya dış giyim, ağır kumaştan yapılmış olmak zorunda değildir.Yaz aylarında için kullanılan bir çok hafif kumaşlar bulunmaktadır. Bu Batı'da birçok erkek sıcak havalarda takım elbise giymeye devam ettiği görülmektedir, bu nedenle Müslüman kadınlar aynı zamanda sıcak havalarda gevşek palto 'giyen görülebilir.Palto veya dış giysi, tevazu bir işaretidir. Bu hiçbir şekilde bir engel olduğunu ve kesinlikle ağır olmak zorunda değildir.

Yani, yağmur gel ya da bir Müslüman kadının tevazu korumak amacıyla sarar altında vücudunu tutar parlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder