14 Ocak 2013 Pazartesi

Tesettür gelinlik modelleri

Arkadaşlar biliyorum uzun zamandır yazmadım size ama gerçekten çok fazla zamanımı alıyor şuan genel ticaret işleri bazı şeylere dikkat çekmek isterim ürünlerimiz gerçekten son model dekorasyon ve firma lokasyonun da yapılan ürünler siz nasıl tesettür gelinlik modelleri görmek istiyorsanız bir çok kişide buna aynı zamanda karşı ve hiç hoşlarına giden bir şey değil.Mantıken gelinlik tesettür modelleri ile ilgili bir araştırma yapacak olursanız zaten bu tüm özellikler ortaya çıkmış olacak ama gerçekten çok zor bir araştırma olacağı belli.

Sitemizde tesettür gelinlik modelleri diye aratma yaptığınızda pek çok resimle karşılaşacaksınız bunlardan bazıları şu şekilde olabilir ama siz sitemize yinede ilgi göstermeye devam edin çünkü en yeni model tesettür kıyafetlerini sizlerle paylaşmaya devam edicez.Umarım sitemizde paylaşacağımız diğer tesettür gelinlik modelleri ile ilgili paylaşımları beğenirsiniz.


Emma'nın Gelin Butik, eski geleneksel ve yüksek moda tasarımcısı gelinlik büyük bir çeşitlilik sunmaktadır. Tasarımcılar Allure, Maggie Sottero, Mary, Mori Lee, Watters ve WToO içerir.

Emma'nın Melody Ginn (sahibi) tarafından tasarlanan ısmarlama başlık seçmek için eşsiz bir fırsat olmasına izin verir.

Dünya Çapında Satış
Melody eski kuş kafesi peçe, hatveils, geleneksel düğün peçe andflower tüy fascinators onu seçkin bir dünya çapında tasarımları ile bilinir. O 8 yıl içinde tasarımı ve tüm dünyada gelinler düğün peçe satış için iş olmuştur.

Perakende Gelin Butik
Perakende mağaza açma gelinlik, gelinlik modelleri, gelinlik, Tiaras, ayakkabı ve diğer düğün aksesuarları satışı sağladı.

Laughing Willow Giyim Hattı
Emma'nın şimdi "Laughing Willow 'olarak bilinen kadın giyim eşsiz bir çizgi sunuyor. Ekstra-küçük gelen artı boyutu Boyutları aralığı. Laughing Söğüt popüler Bishop Arts District 405 N Bishop Avenue, Dallas, Teksas 75.154 şu anda açık Dallas. ziyaret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder