21 Ocak 2013 Pazartesi

2013 Sonbahar tesettür modelleri

2013 Sonbahar tesettür modelleri aslına bakarsanız 2012 yılından çok daha önünde seyrediyor.Çünkü gerçekten şöyle bir baktığınızda görüyorsunuz ki bir çok şirket yeni modellerini sonbahar koleksiyonu olarak çıkartıyor çünkü bu tip işlemler onların çok hoşuna gittiği gibi müşterilerinin de hoşlarına gidiyor.

Bir başka yandan baktığınızda ise kış sezonu çok karışık geçecek tesettür modelleri olarak bunu da görebiliyoruz.Bu çarpıcı elbise ince, hafif kumaş ve ayrıntılı tarzı takdire şayandır. Bir kömür renkli omuz kırmızı desenli elbise bu güzel el işlemeli panelinden bir Filistinli uzun tamamlandı. Çok yüksek kaliteli kumaş, bu elbise hazırlanan özel günlerde ya da bayram gezisi için mükemmel bir seçimdir. Filistin'in El işleme omuz kısmı geleneksel motifleri, üretilmekteymiş tarafından Filistinli kadınlar tarafından kurulan bir kooperatif ile tamamen el yapımı olduğunu.

Biz 14 çıplak klasik ve dokuz T Tauri yıldızları K-bant kızılötesi spektrumları analiz. CO beş satır kullanarak, v günah IR ve optik ölçümler de katılıyorum i ve göstermek belirler. Bu itibaren K-bant soğurma çizgileri genellikle yıldız fotosfer oluşmaya sonucuna varıldı. Hat eşdeğer genişlikler kullanarak, bizim örnek klasik T Tauri yıldızları için K-bant örtünme ölçün. Mevcut yıldız ve toplanma parametreleri ile kısıtlı yığılma diskinin modeller K-bant Tesettüre sınanabilir tahminler verir. Bu modellerin bağlamda, diskten IR emisyon kaynaklarını inceleyeceğiz. Materyal yıldız yüzeyine çarptığı gibi yığılma şoku emisyon diskin yeniden işleme önemi gösterilmiştir. Daha sonra kitle toplanma en son tahminlere göre kısıtlı güncel modeller bizim yüksek örtünme sonuç çok üreyen zor bir zaman var olduğunu göstermektedir. Biz yığılma diskinin (muhtemelen Manyetosferik akışı kendisini) düzleminin toz dışarı öneririz kadar emisyon eksik modellerde sorumlu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder