7 Ocak 2013 Pazartesi

Büyük beden tesettür giyim

Büyük beden tesettür giyim aslında büyük beden bayanlar için en kolay çeşididir.biliyorsunuz açık giyim kıyafetlerde büyük beden giyim gerçekten çok zor bir hal alır ve hemen hemen her yerde kıyafet sıkıntısı çekilmektedir.Oysa ülkemizde obezite bir hayli yüksek ve çok büyük bir oranlar aynı zamanda devam ediyor birde öyle bir konu var.


"Ama kafasını prayeth veya prophesieth dishonoureth başını ortaya çıkaran tesettür giyim her kadın: bunun için o traşlı sanki hatta tüm biridir.Kadın kapsamadığı gerekirse için onu da mahrum bilsin: ama yoksun veya traşlı olması için bir kadın için bir utanç varsa, onu ele izin.

Bir peçe giyen ve İslam hukukuna göre bir erkek bir kadına bir örtü veya çarşaf giymeye zorlayan hiçbir yetkiye sahip olmadığı için bir kadın cezalandırır İslam'da hiçbir yasa yok. O can, o aktif bir kadın benimsemeye zorlayarak bazı kızının bunu gerektirecek bir kadın (bir koca ya da baba veya erkek kardeş gibi) admonish, istek üzerine ve bir babanın durumunda otorite, ama kesinlikle hiçbir hakkı varsa hijab. Ancak kadınların güçlü onurunu ve saygınlığını korumak için uygun peçe kendileri için tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder