28 Aralık 2012 Cuma

Özel bir gecede türkü evinde tesettür giyim

Hiç kimsenin yazmadığı konuları sizlere yazmaya ve paylaşmaya devam ediyoruz.Tesettür giyim her yerde kullanılacağı ve bir seçim olduğun için aynı zamanda özel gecelerde de nasıl giyineceğinizi iyi bilmeniz gerekiyor.Örneğin bir türkü evine eğlenceye gittiğinizde yada kişinin sosyal yapısına bağlı olarak bir balo ya gittiğinizde nasıl giyineceğinizi en ince ayrıntılarıyla sizlere anlatmak için çabalayacağız ve görüş açınızı teknolojik ve modalojik bilginizi arttırmak için elimizden geleni yapacağız.

Yılbaşında tesettür kıyafet

Sen bizim dikdörtgen eşarp birçok transparan olarak bizim renkli Pamuk Sadelik Snoods üstüne eşarp giymek isteyebilirsiniz. (bizim model pembe kurdele ile bu eşarp weraing edilir)
Basitçe başınızın üzerinde ortalanmış eşarp yerleştirin ve saç boyun tabanındaki o kravat ve arka asmak veya tarafına yerleştirin edelim.Başka güzel bir varyasyonu adımları 1,2 & 3 takip etmektir. Sonra at kuyruğu etrafında biter getirmek

Kafanı merkezli üzerindeki dikdörtgen tesettür modelleri eşarp yerleştirin. Bir taraf diğer tarafta daha uzun olacaktır.Uzun ucu kaldırın ve bir kafa bandı oluşturan kafanın üzerine çapraz. Bu kısa sonuna ulaştığında, omuz, bir kez togethor kravat.

Özel günlerde tesettür giyim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder