29 Mart 2013 Cuma

Tesettürlü kıyafet ile disko içkili ortam

Bu gün bara gittik arkadaşlarla birlikte yav o kadar fazla tesettürlü bayan vardı ki diskoda anlatamam her yerde kopuyorlar.İçkili ortamlara giriyorlar bu tesettürlü bayanlar var ya çok enteresan ya.Birde normal oynamıyorlar bir oynama şekilleri var kendinizden geçersiniz resmen.


Diğer ikincil nedenlerle erkeklerde hem de kadınlarda tevazu için ihtiyacı vardır. Hem sonra yerine görünüyor ve cinsellik zeka ve becerileri değerlendirilecektir. İranlı bir liseli kız Biz, seks objesi gibi bizi tedavi erkekleri durdurmak istediğiniz her zaman yaptığı gibi. Biz onları bizim görünüm görmezden ve kişilikleri ve zihin için dikkatli olmak istiyorum "diyerek olarak kote edilir. Onları almak istiyorum bizi ciddiye ve tedavi bize eşit ve sadece vücudumuz ve fiziksel görünüm için çevremizdeki kovalamak değil. "Başını kapsar Bir Müslüman kadının kimliği hakkında bir açıklama yapıyor. Onu gören herkes o bir Müslüman ve iyi bir ahlaki karaktere sahip olduğunu bilecek. Kapsayacak Birçok Müslüman kadınların onuru ve benlik saygısı ile dolu, onlar bir Müslüman kadın olarak tanımlanmak için mutluyuz. Bir iffetli, mütevazı, saf bir kadın olarak, onu cinsellik küçük derecesi erkeklerle etkileşim içine girmek istemiyor. Kendini kapsayan bir kadının cinselliği gizlemek ama ona kadınlık çıkardı edebiliyor.

Müslüman kadınlar için Tesettür sorusu yüzyıllardır bir tartışma olmuştur ve muhtemelen çok daha fazla sürecek. Bazı öğrenen kişiler tartışmaya açık tabi düşünün ve bir çoğunluk bu gerekli değildir kanısındayız iken yüzünü kaplayan, gerekli olduğunu düşünmüyoruz. Bir orta çizgi konumu talimatları duruma göre bireysel takdirine muğlak ve açık olduğunu iddia eden bazıları tarafından alınır.Peygamber eşleri (salat ve selam ona olsun) ", Müminlerin Anneleri" onlar beri erkeklerin cinsel açıdan onları düşünmek olmaz ki yüzlerini örtmek için gerekli ama bu gereksinimi diğer kadınlara uzun değildi .

Kelime "Türban" görünümden gizlemek veya gizlemek için anlamı "hajaba" Arapça kelimesinden gelir.Bu süre içinde, Hicap bağlamında Müslüman kadın mütevazı bir kaplamadır.Şimdi soru kaplamanın ölçüde budur?Kur'an-ı Kerim diyor ki:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder