6 Mart 2013 Çarşamba

Tesettür giyim sitelerinde artış meydana geliyor

Evet arkadaşlar ben başladığımda sadece 2 site vardı ama şuan aşırı derecede bir site artışı ver neredeyse herkes yüklenmiş durumda ve felaket şekilde siteler arttı ancak baktığınız zaman hep bir birinden kopya bir birinden çalıntı içerikler mevcut böyle olunca hiç insanın hoşuna gitmeden durumlar oluşuyor tabi bu sistemlerin neresinden bakarsanız bakın yapacak bir şey yok çünkü herkes her sektörde olduğu gibi bir birlerini takip ediyor.
Niqab tüm vücut, baş ve yüz kapsar, ancak bir açılış gözler için bırakılır. Niqab iki ana stilleri görünür ve tam alnının gözleri ve parçası bırakır başörtüsü ve yüz peçe oluşan yarım peçe veya gözler için sadece dar bir yarık bırakıyor Körfezi, peçe vardır. Bu peçe Müslüman dünyada popüler olmalarına rağmen Körfez ülkelerinde en yaygın olanlarıdır.Niqab Avrupa içinde çok tartışma oluşturmaktan sorumludur. Diğerleri iletişimi engeller veya güvenlik endişeleri yaratan hissediyorum Bazı siyasetçiler, kendi yasağı savundular.


İslam (bugünkü Suudi Arabistan dahil olmak üzere) Arap Yarımadası'nda yedinci yüzyılda meydana gelmeden önce farklı renkler ve şekiller Atkılar ve peçe uzun Sayısız kültürlerin alışılmış vardı. Bu gün için, türban Ortodoks Yahudilik ve Katoliklik olmak üzere birçok dinlerde, önemli bir rol oynamaktadır.
Yedinci yüzyıldan beri, İslam'ın büyük dünya dinlerinden biri olarak büyüdü. O Sahra ve Sahra-altı Afrika, Orta Asya ve Arap Denizi çevresinde birçok farklı disiplinlere tesettür giyim siteleri Ortadoğu yoluyla yayılır olarak, bazı yerel örtünme gümrük dahil ve diğerleri etkilemiştir. Ama İran gibi bazı İslam devletleri, tüm kadınların peçe (İran'da bu tüm vücudu kaplar çarşaf, denir) giymek gerektiren başladıklarını ancak son zamanlarda.
Müslüman örtünme geleneğinin eleştirenler kadınların seçimi ile peçe giymek değil iddia ve genellikle başlarını ve organları kapsayacak zorunda kalıyor. Buna karşılık, Batı'da Müslüman göçmenlerin çoğu kızları peçe özveri ve dindarlığı sembolize ve tesettür kendi seçimi olduğunu savunuyorlar. Onlara göre, dini kimlik ve kendini ifade bir sorudur.
İslami tesettür giyim yükümlülüğü kökeni (ya da Arapça hicab) nelerdir? Tüm Müslüman kadınların peçe giymek mi? Onlar için var mı? Ayrıca, tüm peçe aynı veya farklı formlar ve şekiller alır? Ve nihayet, peçe Batı'da bazı ülkelerde ne itiraz ediyor? Sosyolog Caitlin Killian mevcut olduğu gibi geçmişte, örtünme geleneğinin farklı dini yorumlarla yanı sıra siyaset etkilenmiştir, bu açıklıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder