27 Mart 2013 Çarşamba

Tesettür modasına ara verdim

Tesettür giyim modasına ara verdim diye bir sürü mail atıldı neredesin tesettür konusunda ne den yazmıyorsun diye ama yapacak bir şey yok çünkü artık bu sitedeki saçma sapan şeylerden sıkıldım.

Bayanlar çeşitli nedenlerle headcoverings giyebilirler. Bizim kaplama dini nedenlerle bu o peçe için tasarlanmış olsa da, bazı bayanlar saç dökülmesi veya tıbbi nedenlerle headcovering ararlar. Kendi inanç ve pratiğin bir parçası olarak kapsayacak Bazı bayanlar farklı zamanlarda kapsayabilir. Bir eve çıkarken, uyanıkken sırasında her zaman, gece ve gündüz, diğerleri bazıları sadece bir örtü takarlar ve sadece henüz başkalarına dua ya da ibadet de olabilir. (Sen amacıyla 1 Korintliler İncil'in 11 okuyabilen bir neden bazı Hıristiyan kadınlar headcovering giyerler. Bazı Hıristiyan kadınlar bu İncil izleyin neden tartışma grubu linki ve aşağıda Maggie'nin Veil bağlantısını, bu ve nedenleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz örtünme kutsal.)

Bir headcovering ararken, bir giyen nedeninizi düşünün ve muhtemelen uyum ve konfor sizin için en iyisi ne olurdu düşünün. Eğer üyelik kapsayan belirli bir tip veya tasarım öneren bir kilise üyesi iseniz, biz bunu teslim ya da kilise liderliği ile herhangi bir sorunları tartışmak, ya da alma konusunda yardım için kilisede bayanlar konuşmak için teşvik uygun rahat.

Bu kafa şekli farklılıklar, kafa büyüklüğü, saç yıpranmış nasıl saç tipi, saç topuz şekli, saç topuz boyutu ve saç topuz yerleştirme Unutmayın her kişi tüm değişkenler bir sürü headcovering sığıp olup uyacak farklı. Hatta bu değişkenlerden birinde küçük bir farklılık, farklı bir görünüm ve farklı uyum verebilir. Bu nedenlerden dolayı, herkes aynı uyan bir kaplama deseni yapmak zor olabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder