18 Temmuz 2013 Perşembe

Tesettür kıyafetleri mahkemelik oluyor

Sonra zarar ne de kimse etkilemez başörtüsü, kumaş parçası, kişisel bir seçimdir, tüm bu enerji neden atık? Bu "banalising" türban "bir norm olarak kurar." Bu, yeni bir yasa, Elisabeth Badinter için aydınlar 'dilekçe başlayan filozof gibi, söylemek dürüst olmayan olduğu doğru olsaydı, her İngiliz kadın artık örtülü olurdu .

Cuma günü, Müslüman kadınların bir grup kimsenin iş biz örtüler ya da giymeyi tercih olsun "", tasarruf gerekmez "Müslüman kadınlar iddiası ile", Topless Cihad gün "Femen en tepki olarak sosyal ağlarda bir kampanya başlattı ve ama bizimki. "

Görünüşe göre, Fransızların büyük çoğunluğu aynı fikirde değilim. Ama bunun yerine büyük güzel değerleri sallayan ki, Fransız belki de "başörtüsü" temsil inandığımız bir an unutmak ve altındaki kadınlar hakkında düşünmek belki de gerçekten çok bakım neden düşünmek için biraz zaman alabilir, ve gerekir. Örneğin, başını kaplı olduğu için bir okul gezisinde çocuğunun sınıf eşlik men edilecek bir anne için olabilir ne kadar küçük düşürücü hakkında. Aşırılık gerçekten tehlikelidir, ancak her iki yönde gider çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder