10 Şubat 2013 Pazar

Kapalı bayanlar toplum gözünde değişiklermiş

Kapalı bayanların toplum gözünde değişik olduğunu savunan bir kız grubu ile karşılaştım geçen günlerde sahiden bunları görünce insan çok şaşırıyor.Acaba değişik olan hangisi açık bayanlar mı yoksa kapalı bayanlar mı diye düşünmüyorlar bile.Direk ve kesin bir kanı var kapalı giyim yapan bayanların üstünde hayırdır inşallah.

Kadınların yapmanız gereken ilk şey, stilleri vücudunuzun şekli düz anlamaya olduğunu. Vücudunuzun artıracak özelliklere sahip elbise ve etek setleri için bak. Erkekler pantolon doğru uzunluğu ve omuz ve vücudun genelinde uygun olduğunu ceketler uygun olduğundan emin olun. Cildinizi, saç ve göz rengi ile en iyi bakmak renklerde giysiler giyin. Onlar isterseniz, çiftler ve aileler renk koordine kıyafetler oluşturabilirsiniz; örneğin, tüm pastel veya mücevher tonlu renkler giyiyor. Sadece tam olarak eşleşen denize gitmek için dikkatli olun.

Son olarak, uygun aksesuarlar giymek hatırlıyorum. Kadınlar kesinlikle bir küçük veya orta boy çanta taşımak olabilir, ama onlar eğilimindedir küçük çocuklar var sürece büyük kılıf ayırmayan kaçınmalısınız. Erkekler, evde kapaklar ve şapkalar bırakın yapmak. Eğer düğün başlar ne zaman sorun takip varsa bir saat giymek yapın. Tabii ki, günün sonunda ayak ve bacak ağrısı önlemek için rahat ayakkabılar giyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder