30 Ekim 2013 Çarşamba

İslam ilk olarak iranda büyüdü

Golnaz Esfandiari, Radio Free Europe için bir muhabiri, hikaye yarı resmi İran haber ajansı, Mehr yer aldığını, onun blogunda olay hakkında yazdı. İranlı kadın, kendini, Esfandiari o şiddet desteklemiyor diyor ama din adamı-dayak kadının eylemleri bir anlayış vardır.

"[A] İran büyüdü ve İslam dışı kabul bir şekilde halka açık olarak görünen birçok kez taciz sa kadın, ben Semnan (Eyaleti) o kadın hissetmiş olmalı ki hayal kırıklığı anlamak ve o ateş püskürdü nedendin adamı da, "Esfandiari yazdı. "Son 30 yıldır, İranlı kadınlar [.] Onların görünümü üzerinde ahlak polisi, güvenlik güçleri ve fanatikler tarafından taciz edilmiştir"

25 Ekim 2013 Cuma

Yeni bir yol çizicem kendime

"O beni itti ve ben sırtıma yere düştü," Beheshti ilgili. "Bu noktadan itibaren, ben ne olduğunu bilmiyorum. Sadece beni dayak ve bana hakaret edildi kadının başladı hissediyordum. "

Onun ahlaki vasi görevlerini resmen denir olarak nedeni için kötü din adamı şehitlik fiyat doğru "komuta ve yanlış yasaklayan,", hastanede üç gün kalmak oldu.Tesettür giyim tercih eden bir bayan olarak benim işime yarayacak.

20 Ekim 2013 Pazar

Tesettür giyimlilere bakanlardan uyarı geldimi

Tesettürlü bayanlara bakanlardan bir uyarı geldimi hayır kesinlikle böyle bir şey olmadı bu kesinlikle uydurma bir haberdi.
Beheshti bir uyarı işareti olarak kadının sertlik yanlısı reddetmesi ve davranış almış. Ama sözde ilahi-sipariş görev çıplak, iyi döndü ayak bileği ve benzeri korkunç, kadın kaynaklı, toplum-tehdit eden görünce kendini kontrol tüm cinsel kaybedebilirsiniz İran erkekler için molla devlet sokaklarında güvende tutmak için kötü geçersiz tüm sağduyu gibi görünüyor ve o akılsızca onun Uyaran tekrarladı. Kötü bir hata.

15 Ekim 2013 Salı

Endonezya da tesettürlü zenci kadınlar

Tesettürlü zenci kadınlar da var nedir yani yok mu zannediyordunuz siz onları.
Endonezya'nın Aceh eyaletinde, Suudi Arabistan, İran ve Afganistan Taliban altında, yanı sıra Somali, Gazze ve Çeçenistan bölgelerinde, kadınlar örtbas etmek zorunda kalıyor. Aynı zamanda, Avrupa'da yerel ve ulusal hükümetler okul ve kamu hizmeti peçe giyen kadınların ve kız yasaklamak taşındı. Nisan 2011'de, Fransa yerde kamu tam yüz peçe giyen yasaklayan bir ulusal kanun yürürlüğe; Belçika Temmuz 2011'de benzer bir yasa yürürlüğe ve benzer ülke çapında yasakları diğer Avrupa ülkelerinde bir dizi önerilmiştir. Belçika, İspanya ve İtalya'da çeşitli illerde zaten yerde yerel yasakları var.

10 Ekim 2013 Perşembe

İran tesettür giyim konusunda daha net

İranda yapılan bazı çalışmalar ve kararlar daha net bir türlü değişik konular hakkında bilgi sahibi olamadık ama oradan çıkan kararlar daha net oluyor.
İran'da kadın bir vücut şeyi kapsayan siyah türban ilk sarma kendilerini olmadan evden en asla neden, 1979 İran Devrimi'nden sonra ortaya bir hukuka uygun olarak kamu örtbas edilmesi gerekmektedir. Kamu görünen kadınlar ahlak polisi, düzenli polis, işgüzar kimse din adamları veya genel, run-of-değirmen dini fanatikler dahil ahlak veliler bir ürün yelpazesine ile, uyarılır yanlış kapalı kabul, ve hatta bazen dayak.Tesettürlü bayanlar var orada.

5 Ekim 2013 Cumartesi

Kesilen ağaçlara tesettürlülerde tepki verdi

Ağaçlerın kesilmesini kimse istemiyor sadece tesettür giyim tercih eden bayanlar değil.
Shamirzad ve İran kentinde bir kadın, o yetersiz kaplıydı ona bir din adamı tarafından bu ayın başlarında kızdırdı yeter, dini sokak taciz ile ve kendi eline aldı verdi. Daha doğrusu onun yumruklarını ve ayakları, daha kesin olmak gerekirse.