23 Haziran 2013 Pazar

Başbakan tesettürlü bayanlara çağrı yaptımı

Bir sürü haber sitesinde var bu tip konuşmalar diyorlarki tesettürlü bayanlara gezi parkına karşıt görüşlü çağrı yapılmıştır felan aslında kesinlikle böyle bir şey yok bunlar hep safsatadan ibaret saçmalamalar.Bizler için en değerli şeylerden bir tanesi ülkenin diriliği bütünlüğü değil mi o halde bir başbakan neden böyle bir şey yapsın ayrıca yazı ile belirtmişler haber siteleri madem böyle bir şey var hani nerede konuşma tesettürlü bayanların önünde böyle bir şey yok sadece bunların uydurması arkadaşlar hiç bir şekilde inanmayın güvenmeyin bunlara.

14 Haziran 2013 Cuma

Gezi parkı ile tesettürlüler arasındaki bağlam

Gezi parkı eylemlerine bile eylediler bizim tesettürlü giyinme olayımızı.Diyorlar ki tesettürlülerin hepsi tayyipçi yav arkadaş ne alakası var başörü ile tayyibin ne alakası var anlamadım ama tayyipçi değiliz bir çoğumuz.Zaten tayyipçi olsak ne olur olmasak ne olur bence en iyisi böyle konulardan uzak durmak diyorum zaten her seferinde ama illa tesettürlü kesimi bir şekilde o bölgeye sıkıntı neredeyse oraya çekecekler neyse arkadaşlar şimdi konuşalım biraz detaylıca çünkü bu konuları konuşmaya ihtiyacımız var.

Geçen günlerde biliyorsunuz bir sürü tantana çıktı yav bunlar ne yapıyorlar ne ediyorlar diye kimse en ufak bir şey söylemeden hemen geri kaçtı bunların hepsi bir arada böyle bir yayın yapıyorlar işte.

11 Haziran 2013 Salı

Uzun süre sonra tesettür giyim

Uzun süre yazamadık evet ama gerçekten çok zor şartlar altında çalışıyoruz bu aralar nasıl yapıcaz nasıl edicez hiç bilmiyoruz inanın gerçekten her şey o kadar zorlaşıyor ki bir karar veremiyoruz yani ne yapmamız gerektiğini herşey çok fazla zamanımızı alıyor.
Biz belli bir dini mezhebin takipçileri tarafından çocuğun belirli bir giyim dayatma olduğu için, çocukların ve reşit gelmediler hukuk yasaklanmalıdır ergenlerin başlarına bir örtü koyarak söylüyorlar. O kadar çocuk ve seçmek için çocuğun sağ (kendi içinde bir mutlak değildir) medeni haklarının savunulması bu dayatma yasal olarak önlenebilir gerektirir olur. Çocuk hiçbir din, gelenek ve önyargıları vardır. O herhangi bir dini mezhep katılmadı. O kaza ve ne olursa olsun onun irade belirli din, gelenek ve önyargıları ile bir ailenin çocuğu olarak doğmuş, yeni bir insandır. Gerçekten bu kör piyango olumsuz etkilerini nötralize etmek toplumun görevidir. Toplum adil ve eşit yaşam çocuklar için koşulları, onların büyüme ve gelişme ve sosyal yaşama aktif katılımını sağlamak için görev bağlı olduğunu. Tam olarak fiziksel, kendi kültürüne göre bir çocuk ihlal istiyorum isteyenler gibi bir çocuğun normal sosyal yaşam, engellemek için çalışmalısınız herkes, din, ya da kişisel veya toplu kompleksleri, yasanın firması bariyer ile karşı karşıya ve olmalıdır toplumun ciddi bir tepki. Hiçbir dokuz yaşında bir kız cinsel sakat, evin hizmetçisi olarak hizmet ve ailenin erkek üyeleri için yemek ve egzersiz, eğitim yoksun, ve oyun, evli olmak seçer. Çocuk kurulan gelenek, görenek ve yönetmeliklere göre, aile içinde ve toplumda büyür, ve otomatik olarak yaşamın normları olarak bu fikir ve gümrük kabul öğrenir. Çocuğun kendisi tarafından İslami tesettürün seçimi konuşmak için saçma bir şaka değil. Kendi 'demokratik seçim' gibi bir anaokulu çağındaki kızın örtünme mekanizmasını sunar herkes ya uzaydan geliyor, ya da çocuk hakları ve ayrımcılıkla mücadele ile ilgili tartışmaya katılmak için hak olmayan bir ikiyüzlü olduğunu. Yaşam deneyimi, çocuğun özgürlüğü herhangi bir biçimde savunmak için koşul, seçmek için çocuğun sağ savunmak için durum, bu otomatik ve ortak dayatmalar önlemek için, her şeyden önce.

6 Haziran 2013 Perşembe

Tesettür giyim şirketleri

Tesettür giyim şirketleri hakkında görüşmek istiyorum.Aslında hiç görüşmek istemiyorum çünkü son zamanlarda gerçekten çok fazla saçmaladılar.Yav nereye baksanız değişik bir şeyler görüyorsunuz ne oluyor diyorsunuz kimseden sesseda da çıkmıyor bunlar sahiden enteresan insanlar nereden başlayacaklarını ne yapacaklarını hiç bilmiyorlar.Tamamda sizler nereye kadar böyle yol alacaksınız hiç düşündünüz mü.

Ben günümüzde tesettür giyim üzerine bir şeyler düşünemiyorum ne bileyim düşünmekte istemiyorum esasında çok değişik sülüeetler var çünkü bu aralar tesettür giyimin etrafında bunların hiç birini görmek istemiyorum uzak durmak istiyorum.Şimdilik yapacak çok fazla da bir şey yok aslında hadi bakalım nereye kadar gidecek bu yol onuda bilmiyoruz tabi ki ama bakıp hep birlikte görücez inşallah.