28 Ocak 2013 Pazartesi

Televizyonlar da yayın yapan türbanlı kadınlar

Televizyonlarda yayın yapan türbanlı kadınların bir çok konuda konuştuklarını göüyorsunuz.Hatta artık pek çok vidyo kanalında da bu bayanları görebilir izleyebilirsiniz.İşin ilginç tarafı bu bayanlar ne zaman böyle bir atılım yapsalar mutlaka haklarında bir haber köyü bir yorum peydahlanıyor.Bunun bir çok sebebi olabilir diye düşünebilirsiniz ancak devamlı olarak bu şekilde haberlerin türbanlı bayanlara yönlenmesi gerçektende hiç hoş  şeyler değil.

Ancak bunla ilgili malesef yapacak çok bir şeyde yok çünkü gerçekten bazı bayanlar bu durumu hakediyorlar bazılarının ise hiç konuyla alakası yok.Zaten bir çok kişiyi zan altında bırakan üç beş kişi var onlar gerçekten insanların başına belalar arkadaş zaten ne çıkıyorsa onların başının altından çıkıyor.
Kahrolsun onlar var olsun Türkiye diyesim geldi siz bana bakmayın çıldırdım işte yine ne olmuş yani iki eğlenmişsek kötü bir şey demedik ya.Arkadaşlar sizleri seviyorum diyerek konumu burada bitiriyorum bir başka saçmalama konusunda görüşmek üzere beni sakın unutmayın anacım.

27 Ocak 2013 Pazar

Kapalı giyimde dikkat edilecek kurallar

Kaç yazıdır sizlere bunlardan bahsediyorum ama görüyorum ki gerçekten bu konulara dikkat eden beni takan yok.Arkadaşlar size diyorum ki bu şekilde bir giyim şekli yanlış olmaz ya böyle bir şey olmaz.Diyorum ki giydiğiniz kıyafet tesettür giyim ile ilgili bir kıyafetse eğer dikkat etmeniz gereken pek çok nokta var zaman zaman bu noktaları da vurguluyorum zaten daha benden tam olarak ne istiyorsunuz bilmiyorum tesettür giyim kuralları var adabı var diyorum yanlış şeyler mi söylüyorum ya vallahi çok kızgınım bu gün.

Bu gün size bir şiir yazıcam saçmalıycam bu sayfaya çünkü beni gerçekten dinlemiyorsunuz bende size bu gün bir şiir yazarım olur biter yada boşverin onuda yapmıycam size şiirde yazmıyorum ne haliniz varsa görün şiirde yok size hadi bakalım alın başınıza şimdi belayı işte bende size kıyak yapacaktım bir kaç tane hediye vermeyi düşünüyordum aslında sitemiz üzerinden ama vermiyorum heh şimdi aldınız mı başınıza belayı bak gitti güzelim tesettür giyim hediyeleri artık dahada dağıtmam bunları.Bana da bir yerden gelmişti zaten devamlı gönderiyorlar saolsun ne yapacaksam bu kadar şeyi bilmiyorum bende bazılarını arkadaşlarıma veriyorum işte.

25 Ocak 2013 Cuma

Tesettür giyim de kırmızı renk modası

Tesettür giyim de kırmızı renk modası nedir arkadaşlar bir türlü anlayamadım bir kırmızıdır tuturmuş gidiyor.Tamam kırmızı renk tutkudur özellikleri taşır farklı bir olaydır kırmızı renk ama bu işin üstüne bu kadar düşmeninde bir anlamı yok diye düşünüyorum mesela kırmızı tesettür giyim modelleri içinde farklı desenlere sahip bir çok ürün üretti tesettür giyim firmaları ama bunu neden yaptı diye düşündünüz mü hiç ben size söyleyeyim sırf göze hoş gelsin ve bir sürü insana bunları daha rahat satabileyim diye bu tip şeyleri yaptılar.

Aslında baktığınız da tesettür giyim ile ilgili baştan sona bir yanlış var ortada ama kimse bunu çıkıp söylemiyor çünkü gerçekten insanlara yakışıyormuşcasına gösterilmeye çalışılıyor bu modeller oysa hiç te öyle göründüğü gibi değil ne bileyim ben gerçekten de hiç tasvip etmiyorum bu yapılanları gerçek anlamda değişik modellemeler var aklımızda ama yinede sizlere söylemeden edemeyeceğim bu farklılıklar nasıl düzelir nasıl yoluna girer onuda tam olarak bilmiyorum ama en kısa zamanda bu konuda değişir artık.Çünkü tesettür giyimde bu kadar çok markanın bu kadar çok renkli modelleri seçmesini ben pek seçmiyorum yine şozofren kapalı giyim bayana bağladım değil mi hadi bakalım hoppa diyerek bitiriyoruz yazımızı.

23 Ocak 2013 Çarşamba

Tesettür mağazaları nerelerde var

Tesettür mağazaları adresleri nerelerde en güzel tesettürleri nerelerden alabiliriz gibi sorular geliyor zaman zaman aslında arkadaşlar istediğiniz yerden alabilirsiniz bunu sorun olan bir şey yok.Yani istediğiniz gibi bir yer bulup oradan tedarik edebilirsiniz ihtiyaçlarınızı.

Ben genellikle büyük avmlerde bulunan yerlerden alışveriş yapmam mesela oralarda fiyatlar biraz daha yüksek oluyor nasıl desem çok yüksek miktarlarda fiyatlara denk geliyor oraların kıyafetleri.Çünkü mantık olarak baktığınız zaman gerçekten de o alışveriş merkezlerindeki adamların sonuçta diğer dükkanlardan fazla ödemesi gereken yerler var.Bu sebeple onlarda tabi ki fiyatlar biraz daha farklı oluyor.Ancak eğer bir markanın showroom'u ise zaten bildiğiniz gibi fiyatlar fixtir.Değişmez yani fiyatları ürünlerin o yüzden rahat olabilir ve istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz sorun yok arkadaşlar.

Tesettür mağazalarının çokta önemi yok aslında önemli olan hangi markadan aldığınız dediğim gibi eğer marka seçimini iyi yaparsanız bir sorun olmayacaktır emin olabilirsiniz.

22 Ocak 2013 Salı

Renkli rengarenk tesettür kıyafetleri

Renkli tesettür kıyafetleri her tesettür kıyafetinde olduğu gibi yine çok ilgi çeken modeller arasında tabi bunun sebebi de farklı formatta ve farklı tasarımlarda yapılan yeni nesil tesettür kıyafetleri.Aynı zamanda bu renk modellerinin internette çok kolay bulunması da ayrı bir konu tabi ancak dikkat edilecek bir diğer nokta ise bir çok kişinin çoktan bu modelleri kullanmaya başlamasıdır.

Yıllar içinde ben renkli peçe üzerine çarpıldı biraz geliştirdik. Ama sorun şu ki ... sadece çok sık onları göremiyorum. Yani burada "Ben sevdim renkli peçe için Megan haraç" var. Biz mor cesur dramatik kırmızılar var ve bu hatta blues, bazı ateşli portakal kadar sade ettik! Feast sizin gözbebekleri Fildişi oldukça basittir. Elbise tasarımcısı elbise rengi ararsa" fildişi "fildişi peçe elbisesi maç için satın alınmalıdır. Bunun zor alır İşte burada. Bazı fildişi elbisesi gibi bir çok hafif fildişi rengi, gelinler vardır Fildişi bir peçe renkli tesettür giyim onların ışık fildişi önlük karşı çok sarı görüneceğini düşünüyordum. böylece. fildişi, nasıl soluk elbisesi fildişi. Fildişi gelinlik yanılsama genellikle çok hafif fildişi olursa olsun sopa ve kumaş değil içine kendilerini aldatırlar Son derece saf, ancak herhangi bir fildişi elbisesi doğru bakmak için doğru fildişi tül sıcaklığını ihtiyacı var.

21 Ocak 2013 Pazartesi

2013 Sonbahar tesettür modelleri

2013 Sonbahar tesettür modelleri aslına bakarsanız 2012 yılından çok daha önünde seyrediyor.Çünkü gerçekten şöyle bir baktığınızda görüyorsunuz ki bir çok şirket yeni modellerini sonbahar koleksiyonu olarak çıkartıyor çünkü bu tip işlemler onların çok hoşuna gittiği gibi müşterilerinin de hoşlarına gidiyor.

Bir başka yandan baktığınızda ise kış sezonu çok karışık geçecek tesettür modelleri olarak bunu da görebiliyoruz.Bu çarpıcı elbise ince, hafif kumaş ve ayrıntılı tarzı takdire şayandır. Bir kömür renkli omuz kırmızı desenli elbise bu güzel el işlemeli panelinden bir Filistinli uzun tamamlandı. Çok yüksek kaliteli kumaş, bu elbise hazırlanan özel günlerde ya da bayram gezisi için mükemmel bir seçimdir. Filistin'in El işleme omuz kısmı geleneksel motifleri, üretilmekteymiş tarafından Filistinli kadınlar tarafından kurulan bir kooperatif ile tamamen el yapımı olduğunu.

Biz 14 çıplak klasik ve dokuz T Tauri yıldızları K-bant kızılötesi spektrumları analiz. CO beş satır kullanarak, v günah IR ve optik ölçümler de katılıyorum i ve göstermek belirler. Bu itibaren K-bant soğurma çizgileri genellikle yıldız fotosfer oluşmaya sonucuna varıldı. Hat eşdeğer genişlikler kullanarak, bizim örnek klasik T Tauri yıldızları için K-bant örtünme ölçün. Mevcut yıldız ve toplanma parametreleri ile kısıtlı yığılma diskinin modeller K-bant Tesettüre sınanabilir tahminler verir. Bu modellerin bağlamda, diskten IR emisyon kaynaklarını inceleyeceğiz. Materyal yıldız yüzeyine çarptığı gibi yığılma şoku emisyon diskin yeniden işleme önemi gösterilmiştir. Daha sonra kitle toplanma en son tahminlere göre kısıtlı güncel modeller bizim yüksek örtünme sonuç çok üreyen zor bir zaman var olduğunu göstermektedir. Biz yığılma diskinin (muhtemelen Manyetosferik akışı kendisini) düzleminin toz dışarı öneririz kadar emisyon eksik modellerde sorumlu olabilir.

20 Ocak 2013 Pazar

Açık bayan kapanması için ne yapmalı

Arkadaşlar böyle bir şey yok açık bayanların kapanmasına karşılık yani tesettür giymelerine karşılık nedense bir sıkıntı duyuyor insanlar neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ama herkes istediği gibi kapana bilir hatta çok güzelde olur.Sonuç itibariyle insanlar bazen dinlerini bile değiştiriyor ne var bunda.

Yani herkes bir gün doğru yolu bulabilir o yüzden herkesin yapabileceği bir şey aslında bu tip davranışlar ancak sizin bu insanları dışla mamanız lazım ben etrafımda çok görüyorum böyle hareket edenler gerçekten çok ayıp bir şey ya.Ne olmuş diyorlar bu kadın bir zaman önce açıktı zaten bakmayın siz böyle durduğuna diyorlar.Yahu herkes zaten doğarken çıplak değil miydi arkadaşlar başörtülü bayanlar analarının karınlarından başörtülü doğmuyorlar lütfen o yüzden biraz dikkatli olun artık bu tip davranışlara göz atmayın.

Nasıl insanlar kapanmak zorunda değillerse bir zaman sonra isterlerse kapanabilirler buna kimsenin karışma hakkı yok nedir yani bu terbiyesizlik ben anlamadım bundan birşey gerçekten ayıp bir şey arkadaşlar bu tip davarnışlara girmekten kaçının bırakın insanlar nasıl yaşamak istiyorlarsa yaşasınlar artık kimse kimseye baskı kurmasın lütfen.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Yazlık tesettür giyim kıyafetleri

Bir kere yazın tesettür giyim ile ilgili giyinen bayanlar için çok büyük bir sıkıntı var çünkü yazın tesettür giyim gerçekten çok zor bunu bende biliyorum tesettür giymesem de giyen arkadaşlarım var sonuçta gerçekten çok zor bir şey ama ne yapacaksınız sonuç itibariyle bunları giymek istiyorlar ve giyiyorlar.

Aslında yazın nasıl tesettür kıyafet giyileceğini bilse kişişer çokta güzel şekilde bir deneyim olur ve rahat ederler çünkü gerçekten bazı yöntemler ile bu kıyafetler insanlar için çok daha kolay bir hal alabiliyor özellikle yazın ince pardesü modelleri tercih edilebilir mesela.Önümüzdeki iki hafta boyunca TV izlerken sadece ödeyebilir. Springfield Fox KRBK görüntüledi InTOUCHTV, Monday.The yeni uygulama VEIL Interactive, bir St Louis merkezli şirket oluşturulmasıdır başlattı iPhone ve iPad için bir uygulama parçası olarak 1.000 $ ve diğer ödüller için rekabet şansına sahip olacak televizyon için interaktif teknoloji geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. VEIL ve KRBK Koplar Communications.Paul Windisch, KRBK genel müdürü aittir hem uygulamayı kendi türünde ilk olduğunu söyledi. Bir test sitesi ve VEIL sonunda ülke genelinde uygulamayı dağıtmak için umduğu gibi Springfield seçildi.


17 Ocak 2013 Perşembe

2013 Eşarp modelleri

Eşarp modelleri diye diye kadınların bu aralar bir birlerini yiyorlar nedir bu Eşarp modelleri meselesi derseniz hemen açıklayalım.Biliyorsunuz tesettür giyimde artık her çeşit elbise var haliyle eşarp modelleri bu yüzden çok fazla çeşitlilik göstermeye başladı zaten böyle olmasını da bekliyorduk ancak yinede bu kadar hızlı yükselmesini hiç beklemiyorduk.

Eşarp modelleri denince akla rengarenk yeni modeller geliyor artık eskiden hep tenk renk üzerine yapılmış baörtüler geliyordu ama artık öyle değil tabi böyle olması daha iyi oldu çünkü gerçekten işe yarar pek bir şey bulamıyordu insanlarımız böyle olunca biraz daha işe yaradı gibi düşünebiliriz.Ama yinede en yeni modeller için çok farklı çalışmalara imza atan eşarp modelleri ni incelemenizi öneriyoruz.EŞARP sadece kullandıkları veya yakıt faturalarında bunları tasarruf enerji miktarını azaltmak değil enerjinin sürdürülebilir kullanımı ile ilgili bağımsız, özgür ve tarafsız bir danışmanlık ile evsahipleri, işletmeler ve kuruluşlar sağlar, ancak bunları daha az yük koyar kuru ve sıcak bir ortamda vermek doğal kaynaklar ve yardım iklim değişikliğiyle mücadele üzerine.
Eğer kendi evinizde sürebilir önlemler tür bizim Ev Enerji Kontrol tamamlamak ve biz evinizde enerji tasarrufu hakkında ücretsiz danışmanlık sağlamak olacağını öğrenmek için. Ücretsiz Ev Enerji Kontrol istemek içinMoschino, Jonathan Saunders ve kimin sevimli hayvan tasarımları biz seviyorum Ruh Davlumbazlar dahil etiketlerden eşarp bizim kıyafeti-mükemmelleştirmek aralığı ile tarzınızı sarın. Yumuşak pamuk ve ipek renk-pop hayvan ve Aztek baskıları seçin, veya görkemli kaşmir rahat snoods ve battaniye şallar tercih.

16 Ocak 2013 Çarşamba

Pardesü modelleri

Türk divanı hümayüm memleketün de olmaya cihanda en güzel pardesü modelleri neredeyse onlar gider bulur bizim hatunlar.Vay be yine izledim osmanlı dizisi muhteşem yüzyılı padişahlığım tuttu arkadaşlar kusura bakmayın.Yazımıza devam edelim şimdi sıradaki konumuzda ne var diye baktığımız zaman tesettür ve pardesü modelleri ni görüyoruz oysa yapılması gereken ve yazılması gereken o kadar çok konu varki ama hangisini yazayım açıkçası bende bilmiyorum bakalım başlıycaz artık bir yerlerden inşallah değere biner buralarda bizim sitelerede bir etki eder değilmi bakarsınız olur arkadaşlar takmayın kafaya siz bu durumu.

Şimdi 2013 armine pardesü modelleri arasında en çok beğenilen bir iki modeli paylaşıcam sizlere ancak sitemizin üst kısmında bulunan beyaz renkteki banner tarafından asıl pardesü sitemize yönlenebilirsiniz o yüzden gidip oradan inceleyin bence pardesü modellerini ben şimdi size burada uzun uzun anlatmayayım gerçekten de çok yorucu oluyor çünkü hadi bakalım gidin oradan bakın seyredin ne yapıyorsanız yapın işte.Ama en güzel pardesü modelleri sizlerin olsun diyerek lafımızı bitiriyoruz.
pardesü modelleri

14 Ocak 2013 Pazartesi

Tesettür gelinlik modelleri

Arkadaşlar biliyorum uzun zamandır yazmadım size ama gerçekten çok fazla zamanımı alıyor şuan genel ticaret işleri bazı şeylere dikkat çekmek isterim ürünlerimiz gerçekten son model dekorasyon ve firma lokasyonun da yapılan ürünler siz nasıl tesettür gelinlik modelleri görmek istiyorsanız bir çok kişide buna aynı zamanda karşı ve hiç hoşlarına giden bir şey değil.Mantıken gelinlik tesettür modelleri ile ilgili bir araştırma yapacak olursanız zaten bu tüm özellikler ortaya çıkmış olacak ama gerçekten çok zor bir araştırma olacağı belli.

Sitemizde tesettür gelinlik modelleri diye aratma yaptığınızda pek çok resimle karşılaşacaksınız bunlardan bazıları şu şekilde olabilir ama siz sitemize yinede ilgi göstermeye devam edin çünkü en yeni model tesettür kıyafetlerini sizlerle paylaşmaya devam edicez.Umarım sitemizde paylaşacağımız diğer tesettür gelinlik modelleri ile ilgili paylaşımları beğenirsiniz.


Emma'nın Gelin Butik, eski geleneksel ve yüksek moda tasarımcısı gelinlik büyük bir çeşitlilik sunmaktadır. Tasarımcılar Allure, Maggie Sottero, Mary, Mori Lee, Watters ve WToO içerir.

Emma'nın Melody Ginn (sahibi) tarafından tasarlanan ısmarlama başlık seçmek için eşsiz bir fırsat olmasına izin verir.

Dünya Çapında Satış
Melody eski kuş kafesi peçe, hatveils, geleneksel düğün peçe andflower tüy fascinators onu seçkin bir dünya çapında tasarımları ile bilinir. O 8 yıl içinde tasarımı ve tüm dünyada gelinler düğün peçe satış için iş olmuştur.

Perakende Gelin Butik
Perakende mağaza açma gelinlik, gelinlik modelleri, gelinlik, Tiaras, ayakkabı ve diğer düğün aksesuarları satışı sağladı.

Laughing Willow Giyim Hattı
Emma'nın şimdi "Laughing Willow 'olarak bilinen kadın giyim eşsiz bir çizgi sunuyor. Ekstra-küçük gelen artı boyutu Boyutları aralığı. Laughing Söğüt popüler Bishop Arts District 405 N Bishop Avenue, Dallas, Teksas 75.154 şu anda açık Dallas. ziyaret

11 Ocak 2013 Cuma

Tesettür kıyafetleri

Tesettür kıyafetleri üzerine uzun uzun yazmak istiyorum ama inanın çok fazla zaman bulamıyorum bu aralar ancak sizlerinde bildiğim gibi tesettür elbise bir giyim stili değil dini inançtan dolayı yapılan bir davranıştır hal böyle olunca diğer stilist arkadaşların kafası karışıyor sanırım.Çünkü gördüğüm kadarıyla aynı zamanda açık seçik kıyafetlerde yapıyorlar bu davranışlar tabi ki yanlış diğerlerine göre çünkü çok fazla dikkat çekici kıyafet yapmamak gerek.

Bundan iki üç sene öncesine baktığınızda tesettür kıyafetleri daha bir kapalı ve adabına uygun şekilde tasarlanıyordu şimdi ise hangi seçimi yapacak olursanız olun mutlaka uymayan uygunsuz bir yeri var yeni stil tesettür elbiseler de.Tabi ki gençlerimiz için bu iyi olsa da yaşı kemale ermiş vatandaşlarımız için malesef pekte uygun görünmüyor. Eğer dini açıdan uygun tesettür kıyafetleri bulmak istiyorsanız yapmanız gereken iey büyük mağazalardan bir birleri ile çekişme içine girmiş mağazalardan değilde.Genelde sokak arasında bulunan küçük tesettür kıyafetleri satılan dükkanlardan alışveriş yapmalısınız.Çünkü onlarda sadece düz modeller satılmakta ve fiyatları da diğer mağazalara göre gayet uygun.

10 Ocak 2013 Perşembe

Tesettür giyim alıntına uygun ayakkabılar

Aslına bakacak olursanız açık giyim deki kadar zor değildir ayakkabı seçimi.Çoğu kez zaten giymiş olduğunuz pardesü altında kaybolacağı için bayan ayakkabı ile ilgili bir araştırma yapmaz bizim sevgili kapalı iyim üstatları.Oysa en önemli unsurdur kıyafetlerde ayakkabılar.

Aslına bakacak olursanız insan biraz çevresinden dolayı giyinir.Öyledir şimdi yok ben kendim için giyiniyorum yalanları palavraları sıkmayın hiç bana.Dünyada tek insan siz olsaydınız güzel görünmek için makyajlar yapıp yada güzel mini etekler vs giyermiydiniz.Tabi ki kocaman bir hayır o zaman kimse bir birini kandırmasın giyim konusunda ancak ayakkabı çeşitleri gerçekten çok önemli bir konu her kıyafet için yani isterseniz gothic giyinin stiliniz bu olsun isterseniz kapalı giyim olsun önemli olan ayakkabılarınızın karşı tarafta nasıl durduğudur.

Sizlerle iyi seçişmiş bir ayakkabı modelleri paylaşayım ona göre bakıp karar verin gerçekten çok güzel bir model bence tabi siz ne düşünürsünüz onu bilmem ama harika bir model gibi duruyor benim gözümde iyi seyirler.


9 Ocak 2013 Çarşamba

Tesettür tekstil sektöründe ki gerileme sebepleri

Böyle bir soru var okurumun birinden arkadaşlar varsa tesettür giyim sektöründe gerileme gören buyursun yazsın diye açtım bu konuyu zira tesettür modelleri son zamanlarda aksine çok fazla bir ilerleme gösterdi neyin neresinde gerileme var anlamadım ben ama eğer siz anladıysanız yardımcı olursanız seviniriz.


A: Kadınlar erkeklere vücutlarının şeklini ortaya çıkarmak yok kıyafetler alçak gönüllülükle elbise bekleniyor.Gevşek ceket veya jilbaab kadının vücudu kaplar ve izleyicilerden gelen vücudunun şeklini gizler.Peçe ve gevşek bir dış giyim bir kadın korur ve onu tevazu telkin eder.

Bir 'palto', veya dış giyim, ağır kumaştan yapılmış olmak zorunda değildir.Yaz aylarında için kullanılan bir çok hafif kumaşlar bulunmaktadır. Bu Batı'da birçok erkek sıcak havalarda takım elbise giymeye devam ettiği görülmektedir, bu nedenle Müslüman kadınlar aynı zamanda sıcak havalarda gevşek palto 'giyen görülebilir.Palto veya dış giysi, tevazu bir işaretidir. Bu hiçbir şekilde bir engel olduğunu ve kesinlikle ağır olmak zorunda değildir.

Yani, yağmur gel ya da bir Müslüman kadının tevazu korumak amacıyla sarar altında vücudunu tutar parlıyor.

8 Ocak 2013 Salı

Yeni sezon tesettür kıyafet modelleri

Yeni sezon tesettür kıyafet modelleri giymek için çok acele ediyorsunuz bence beyler çok fazla sıkıyorsunuz insanı ya sakin olun bakalım.Diyesim var neden bu gün böyle bir konuşma ile başladım işe bilmiyorum sanki beylere özel bir kıyafet sitesiymiş gibi değil mi.Aslında güzel düşünce açsam güzel olur çünkü gerçekten çok meraklı giyim kuşamına önem veren beyler var ama bizim ki gibi tesettür giyim konusuna da meraklı olan o sağlam kitleyi atlamamak gerek değil mi bayanlar.


Yüzyıllar boyunca İslam alimleri, Müslüman kadınların saçlarını örtmek gerektiğini söylediler. Ama birçok Müslüman kadın yok.

Amerika'da yaklaşık 1 milyon Müslüman kadınlar vardır; bunların yüzde 43 Pew Araştırma Merkezi'ne göre, başörtüsü her zaman giymek. 48 yaklaşık yüzde - ya da yarım milyon kadın - saçlarını örtmeyen, anket bulundu.

Kapalı ettik kadın ve böylece yapmadım kadınlar arasındaki bölünmüş yıllardır varolmuştur. Ama şimdi kadınlar bir nesil başörtüsü veya türban havalanıyor.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Büyük beden tesettür giyim

Büyük beden tesettür giyim aslında büyük beden bayanlar için en kolay çeşididir.biliyorsunuz açık giyim kıyafetlerde büyük beden giyim gerçekten çok zor bir hal alır ve hemen hemen her yerde kıyafet sıkıntısı çekilmektedir.Oysa ülkemizde obezite bir hayli yüksek ve çok büyük bir oranlar aynı zamanda devam ediyor birde öyle bir konu var.


"Ama kafasını prayeth veya prophesieth dishonoureth başını ortaya çıkaran tesettür giyim her kadın: bunun için o traşlı sanki hatta tüm biridir.Kadın kapsamadığı gerekirse için onu da mahrum bilsin: ama yoksun veya traşlı olması için bir kadın için bir utanç varsa, onu ele izin.

Bir peçe giyen ve İslam hukukuna göre bir erkek bir kadına bir örtü veya çarşaf giymeye zorlayan hiçbir yetkiye sahip olmadığı için bir kadın cezalandırır İslam'da hiçbir yasa yok. O can, o aktif bir kadın benimsemeye zorlayarak bazı kızının bunu gerektirecek bir kadın (bir koca ya da baba veya erkek kardeş gibi) admonish, istek üzerine ve bir babanın durumunda otorite, ama kesinlikle hiçbir hakkı varsa hijab. Ancak kadınların güçlü onurunu ve saygınlığını korumak için uygun peçe kendileri için tavsiye edilir.

6 Ocak 2013 Pazar

İndirimli abiye modelleri

İndirimde olan abiye modelleri ile ilgili bir yazı yazmayı düşündüm size çünkü bildiğiniz gibi abiye kıyafetler hemen hemen her yerde herkesin kullandığı güncel kıyafetlerdir bununla birlikte abiye modelleri hakkında pek çok bilgiye de ulaşabileceğinizi düşünüyorum ancak ben yinede bu bilgileri sizlerle paylaşmadan önce şu konulara dikkat etmeniz gerektiğine inanıyorum.

Öncelikle tesettür giyim de alınacak abiye modelleri çok değişik modeller olduğundan farklı bir çizgi yakalamanız gerekmektedir.Burka ona göz alanı üzerinde malzeme gibi bir gazlı gelen görmek için izin, tepeden tırnağa bir kadının baş, yüz ve vücut kapsayan bir perdedir. Örtünme Bu tarz daha çok Batı'da daha Ortadoğu'da görülen ve bazı Müslüman kadınların kendilerini karşılamak için tercih ettiği yoldur. (Bazı kültürel geleneklere uyarlamak için tercih peçe kadınların tarzı etkileyebilir).

Kafasının kaplama İslam özgü bir kavram değil, fakat aynı zamanda Biblical literatürde bulunur.İncil İslam öncesi uzun bir peçe giyen öğretti.Eski Ahit'te okuruz:
"Re-bek'ah gözlerini kaldırdı ve ne zaman o Isaac görünce deve kapalı ışıklı. O hizmetçi 'adam bu alanda walketh bizi karşılamaya O nedir?' Dediler söylemişti için Ve hizmetçi nedenle o bir vail aldı ve kendini kapalı 'O benim efendim' demişti

Şimdi aşağıdaki indirimli abiye modelleri ni inceleyebilirsiniz.Resimlere tıklarsanız pek çok modelimizin olduğu resim sitemize gidebilir orada daha detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.
Abiye modelleri


5 Ocak 2013 Cumartesi

Tesettür günlükleri düzelmeye başladı ve devam ediyoruz

Evet arkadaşlar an itibariyle tesettür günlüğü olarak kullandığım sitem düzelmeye başladı ve güzel bir şekilde devam ediyor inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamayız.Sanırım bu sıkıntıyı temadan dolayı yaşadık çünkü sitenin temasını değiştirmiştim bundan kaynaklanıyor olabilir bu sıkıntı.Ama ne bileyim ben sizlere daha güzel gözüksün diye yaptım tema işini neden böyle yapıyor google bazı temalara onuda bilemiyorum neredeyse tüm içeriğim çok kötü şekilde silinmişti şimdi yavaş yavaş oturuyor en sondaki yazım hariç tüm yazılarım tekrardan dizine alınmış inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz ve öyle devam ederiz.

Tesettür giyim resimleri ve modellerini daha iyi göstermek daha ön plana çıkartmak için yaptığım çalışma malesef ki tutmadı çünkü gerçekten google sıkıntı çıkarmaya başladı o tema ile ilgili arama motorları sıkıntı yaratınca mecburen eski bu basit görünüme geri döndük ama bakalım inşallah bundan sonra yolumuza sıkıntısız devam edeceğiz.Şimdi bundan sonraki yazılarımda ne olacak onlardan bahsedelim biraz aslında sadece yazılarıma tesettür giyim ile devam etmeyi düşünüyorum.Yani bir çok kişi farklı şeyler paylaşmam gerektiğini de söylüyor ama henüz bu konuda karar verebilmiş değişim çünkü sitemi alırken adını tesettür giyim diye yazdım ve gelen insanlarda haliyle böyle bir beklenti içine girmiş olacaklar tabi pırlanta gibi bir site olsun kaynak sitesi olsun istiyorum o insanlar içinde bakalım hayırlısı neler olacak hep birlikte görelim.

3 Ocak 2013 Perşembe

Tesettür sitemin başı google ile belada

Arkadaşlar bildiğiniz gibi tesettür üzerine yorumlar yapılan paylaşımlar yapılan ve bu paylaşımlar doğrultusunda nasıl daha kaliteli hale getiririz sitemizi devamlı olarak bunları konuşan bireyleriz burada ama sitem bir kaç gündür google ile doğrudan sıkıntılı hale düşmüş durumdadır.

Nesi var sitenin derseniz iğrenç espiriler geldi aklıma ama yapmayacağım çünkü google yüzünden gerçekten çok moralim bozuk sitemin yazıkarım başka insanlara ulaşamıyor malesef yani yazdıklarımızı google amcamız malesef takmıyor çünkü bizi indexlemiyor günlerdir ne oldu bilmiyorum ama budurum karşısında şaşkınlıklar içersindeyim çünkü genelde google blogspot siteleri severdi ve özel gösterirdi böyle yaptığı için hakikaten sinirlerim tepemde bu arlar inşallah bir an önce düzgüne döner insanıda sinir hastası yapmaz bu site işler.Çünkü gerçekten çok sinir edici bir durum alıyor öyle bir hale dönüyor inşallah bir an önce düzelir hadi bakalım.

1 Ocak 2013 Salı

Tesettürlü bayan blogları

Tesettürlü bayan blogları bu sıralarda çok gündemde çünkü bu bloglarda sağdan soldan alınan bilgilerden oluşmuyor içerik her içeriğin ayrı bir çalışması oluyor ve bu çalışmalar sonucunda insanlar bu resimlerden mutlu oluyorlar çünkü artık neredeyse internetimiz çöplüğe döndü arkadaşlar.

Tesettür giyim de dikkat ederseniz hemen hemen her konuda site var ve neredeyse haber sitelerinde bile çıkacak ama tesettür blogları malesef bu şekilde paylaşımlar yapmıyorlar.Herkesin kendi gönderdiği paylaşımları yapıyor bu bloglar ve insanlarda bu bloglardan gayet memnunlar.Biz biraz daha dikkatli olmaya ve değişik şekillerde algılanmaya devam etmeliyiz bu konu için.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama tesettür blogları ile iligili yazımı kısa tutacağım çünkü bu bloglar da bazı yanlış şeylerde gördüm.Mesela yorum kısımlarına yapılan alakasız saçma sapan yazılar beni çok sinirlendirdi gerçekten ama bunlar için yapılacak çokta bir şey yok diye düşünüyorum.Umarım en kısa zamanda blog sahipleri tesettür modaosı üzerine konuşmaya devam eder ve bu sitelerden bir an önce değişiklikler gözlemler ve o yorumlardan kurtuluruz arkadaşlar.İnşallah sizlerde yine eskiye dönük planlarınızda bir takım çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.